Zwem ABC

Zwem-ABC

Zwemschool Zeeland kiest bewust voor het voltallige zwemABC. Het huidige zwemABC kunt u beschouwen als één diploma dat in drie delen is opgedeeld: Aanleren, Beter en Compleet.

Pas na het behalen van het C diploma beheerst uw kind de slagen Compleet. 

Uw kind leert zwemmen in een vaste kleine groep. Uw kind krijgt een vaste lesgever vanaf het begin tot en met het C-diploma. Dit bevordert het gevoel van vertrouwen en veiligheid. De lesgever leert uw kind goed kennen zodat de leerstof afgestemd kan worden op de vorderingen van uw kind. 

Bij Zwemschool Zeeland start uw kind met het Easy Swimpak. Dit is een speciaal zwempak voor jongens en meisjes met hierin op de juiste plaatsen (schouders, borst en rug) verwijderbare drijvers in de juiste diktes.

Elke les wordt er ook gezwommen zonder het Easy Swimpak om een goed gevoel te krijgen wat zwemmen is en wat het zwemwater met je doet. Het gebruik van het Easy-Swimpak neemt in de loop van de lessen steeds verder af. Het Easy Swimpak bevordert het ontwikkelen van watergevoel, ligging in het water en verhoogt de beweeglijkheid van uw kind in het water. Op deze manier leert uw kind makkelijker, sneller en met plezier zwemmen.

Zwemschool Zeeland stelt het Easy Swimpak beschikbaar voor gebruik tijdens de zwemlessen. U kunt dit Easy Swimpak ook voor eigen gebruik bij de zwemschool aanschaffen. Dit biedt het grote voordeel dat u buiten de zwemlessen om met u kind overal kunt gaan zwemmen.
Klik hier voor meer informatie over het Easy Swimpak.

 

Lestijden en lesduur

Na de vele verplichte sluitingen in 2020 ivm COVID-19 blijkt dat de methode van 1 x 45 minuten in groepjes van maximaal 6 kinderen zo goed werkt, dat we door blijven gaan met 1 x 45 minuten per week zwemles.

De rust in de zwemzaal en de nog meer persoonlijke aandacht maakt dat de kinderen nog steeds binnen 1 jaar klaar zijn met het voltallige zwem ABC.

De zwemlessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag. De eerste groepen starten direct na schooltijd en de laatste groep start om 18:00 uur.

U kunt bij uw aanmelding uw voorkeur voor dag en tijd aangeven. 

Kosten zwem-ABC

Bij Zwemschool Zeeland geldt voor alle aanmeldingen zwem ABC een all-inclusive prijs van € 949,00 voor de kinderen die zijn aangemeld voor 31-12-2020.  Vanaf 1-1-2021 indexeren wij de prijs naar € 975,00. Dit bedrag mag in 9 termijnen voldaan worden.

Hierin zitten alle lesgelden, gebruik Easy Swimpak, diplomagelden en slagingsgarantie*. U mag de betaling van het lesgeld in 9 termijnen voldoen of in een keer volledig. Zwemschool Zeeland kent ook een aparte regeling voor kinderen die van het Jeugdsportfonds gebruik kunnen/moeten maken.

Maak dan een aanmelding via het aanmeldformulier en vraag de bijdrage van het Jeugdsportfonds aan via uw intermediair.

Heeft u hier meer vragen over, neem dan contact op met Corrie.

(*zie algemene voorwaarden).

 Voor wie is het bedoeld?

Voor alle kinderen vanaf 5 jaar. 

Voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben wordt in overleg met de ouders en de lesgever naar een passend programma gezocht.

Diploma zwemmen

In Nederland zijn diverse diplomalijnen, waarbij elke diploma lijn de zwemvaardigheid en zwemveiligheid hoog op de prioriteitenlijst heeft staan. 

Zwemschool Zeeland heeft een eigen diplomalijn die gelijkwaardig is aan de zwemdiploma’s volgens de Nationale Norm Zwemveilig.

Wij hebben gekeken naar de huidige diplomalijnen in Nederland en hebben een diplomalijn opgezet, waarbij plezier én zwemvaardigheid hoog in het vaandel staan.

Wij hebben er voor gekozen om het leren zwemmen in 3 fases af te kunnen sluiten. Het ABC diploma.

Het A diploma staat voor het afsluiten van het aanleren van de vaardigheden.

Het B diploma staat voor het beter kunnen zwemmen en toepassen van de vaardigheden

Het C diploma staat voor het compleet beheersen van de vaardigheden en veilig zwemplezier in zwembaden.

De examens vinden plaats bij Zwemschool Zeeland op de locatie Stroomweg.

Voordelen zwem-ABC bij Zwemschool Zeeland

All inclusive prijs.

Vast team.

Kleine groepen.

Snel en goed resultaat.

Slagingsgarantie.

Rustige omgeving.

Aanmelden van uw kind vanaf 2 jaar.

Kijken naar de vorderingen van uw kind onder het genot van een kopje koffie vanuit de kantine of via het beeldscherm.

Zwemles en diplomazwemmen op onze eigen locatie aan de Stroomweg.

Gratis en dichtbij parkeren