Zwem ABC

Zwem-ABC

Zwemschool Zeeland kiest bewust voor het voltallige zwemABC. Het huidige zwemABC kunt u beschouwen als één diploma dat in drie delen is opgedeeld: Aanleren, Beter en Compleet.

Pas na het behalen van het C diploma beheerst uw kind de slagen Compleet. 

Uw kind leert zwemmen in een vaste kleine groep. Uw kind krijgt een vaste lesgever vanaf het begin tot en met het C-diploma. Dit bevordert het gevoel van vertrouwen en veiligheid. De lesgever leert uw kind goed kennen zodat de leerstof afgestemd kan worden op de vorderingen van uw kind. 

Bij Zwemschool Zeeland start uw kind met het Easy Swimpak. Dit is een speciaal zwempak voor jongens en meisjes met hierin op de juiste plaatsen (schouders, borst en rug) verwijderbare drijvers in de juiste diktes.

Elke les wordt er ook gezwommen zonder het Easy Swimpak om een goed gevoel te krijgen wat zwemmen is en wat het zwemwater met je doet. Het gebruik van het Easy-Swimpak neemt in de loop van de lessen steeds verder af. Het Easy Swimpak bevordert het ontwikkelen van watergevoel, ligging in het water en verhoogt de beweeglijkheid van uw kind in het water. Op deze manier leert uw kind makkelijker, sneller en met plezier zwemmen.

Zwemschool Zeeland stelt het Easy Swimpak beschikbaar voor gebruik tijdens de zwemlessen. U kunt dit Easy Swimpak ook voor eigen gebruik bij de zwemschool aanschaffen. Dit biedt het grote voordeel dat u buiten de zwemlessen om met u kind overal kunt gaan zwemmen.
Klik hier voor meer informatie over het Easy Swimpak.

 

Lestijden en lesduur

Zwemschool Zeeland kent twee keuzes in lestijden:

2 keer in de week 45 minuten les (6 tot 8 kinderen, vanaf 5 jaar)

1 keer in de week 1,5 uur les (9 – 10 kinderen, vanaf 5,5 jaar)

Tijdens de schoolvakanties gaan de zwemlessen gewoon door volgens de reguliere tijden, tenzij wijzigingen hierin vooraf worden aangegeven per mail.

Indien de instructeur van uw kind zelf met vakantie is, dan worden de lessen minimaal 1 x in de week overgenomen voor de lessen van 2 x 45 minuten. De lessen van de 1 x 1,5 uur worden altijd overgenomen.

2 keer in de week 45 minuten les

 Deze lessen zullen gegeven worden op de volgende dagen:

Maandag en Donderdag tussen 14.40 uur en 19.00 uur

Dinsdag en Vrijdag tussen 14.40 uur en 19.00 uur

Woensdag en Vrijdag tussen 12.30 uur en 19.00 uur

 

1 keer in de week 1,5 uur

Deze lessen zullen gegeven worden op de volgende dagen:

– Woensdag

– Vrijdag

– Zaterdag

 Uw kind krijgt een gevarieerd programma aangeboden met een korte drink- en plaspauze tussendoor. 

 Of u nu kiest voor de reguliere zwemlessen van 2x per week of in de wat grotere groep van 1x per week, alle kinderen krijgen snel resultaat, goede zwemleskwaliteit en plezier in het zwemmen.

 Kosten zwem-ABC

Bij Zwemschool Zeeland geldt voor alle aanmeldingen zwem ABC en start in 2018 een all-inclusive prijs van €899,00 tot 31-12-2018.

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij na 10 jaar toch genoodzaakt de prijs te verhogen naar € 949,00. Ook dit bedrag mag in 9 termijnen voldaan worden.

Het maakt hierbij niet uit wat u kiest, 1 x in de week 1,5 uur of 2 x 45 minuten in de week. Hierin zitten alle lesgelden, gebruik Easy Swimpak, diplomagelden en slagingsgarantie*. U mag de betaling van het lesgeld in 9 termijnen voldoen of in een keer volledig. Zwemschool Zeeland kent ook een aparte regeling voor kinderen die van het Jeugdsportfonds gebruik kunnen/moeten maken.

Maak dan een aanmelding via het aanmeldformulier en vraag de bijdrage van het Jeugdsportfonds aan via uw intermediair.

Heeft u hier meer vragen over, neem dan contact op met Corrie.

(*zie algemene voorwaarden).

 Voor wie is het bedoeld?

Voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Voor de lessen van 1,5 uur hanteren we een minimum leeftijd van 5,5 jaar.

Voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben wordt in overleg met de ouders en de lesgever naar een passend programma gezocht.

Diploma zwemmen

Zwemschool Zeeland werkt volgens de richtlijnen van de nieuwe Nationale Norm Zwemveilig en zijn wij o.a. aangesloten bij de Recron

De examens vinden plaats bij Zwemschool Zeeland op de locatie Stroomweg.

Voordelen zwem-ABC bij Zwemschool Zeeland

All inclusive prijs.

Vaste lesgever.

Kleine groepen.

Snel en goed resultaat.

Slagingsgarantie.

Rustige omgeving.

Aanmelden van uw kind vanaf 0 jaar.

Kijken naar de vorderingen van uw kind onder het genot van een kopje koffie vanuit de kantine of via het beeldscherm.

Zwemles en Diplomazwemmen op onze eigen locatie aan de Stroomweg.

Gratis en dichtbij parkeren


Archief